The Way Ahead 2021

Atopic Dermatitis Team

The speaker's profile picture

Sessions

01-13
09:00
15min
Opening and outline of the day
Atopic Dermatitis Team
Atopic Dermatitis
Atopic Dermatitis Plenary
01-13
09:15
15min
Welcome to new team members
Atopic Dermatitis Team
Atopic Dermatitis
Atopic Dermatitis Plenary
01-13
09:30
30min
Meet & greet
Atopic Dermatitis Team
Atopic Dermatitis
Atopic Dermatitis Breakouts
01-13
10:00
30min
Understanding the impact of AD on patient life
Atopic Dermatitis Team
Atopic Dermatitis
Atopic Dermatitis Plenary
01-13
15:20
25min
Crossfit 500 with the RHOM team
Atopic Dermatitis Team
Atopic Dermatitis
Atopic Dermatitis Plenary
01-13
15:45
30min
Group debriefing - what have we learnt from physician, nurse & patient sessions
Atopic Dermatitis Team
Atopic Dermatitis
Atopic Dermatitis Breakouts
01-13
16:15
15min
Wrap up
Atopic Dermatitis Team
Atopic Dermatitis
Atopic Dermatitis Plenary
01-13
13:00
60min
Growth mindset: emotional resilience
Atopic Dermatitis Team
Atopic Dermatitis
Atopic Dermatitis Plenary
01-13
14:00
60min
Nurse perspective with Karina Jackson, Nurse Consultant from St John’s
Atopic Dermatitis Team
Atopic Dermatitis
Atopic Dermatitis Plenary
01-14
09:00
15min
Intro to day 3 and check in
Atopic Dermatitis Team
Atopic Dermatitis
Atopic Dermatitis Plenary
01-14
09:15
35min
De Buno Hats problem 1 - Digital acceleration - E-consents/engagement online
Atopic Dermatitis Team
Atopic Dermatitis
Atopic Dermatitis Plenary
01-14
10:00
40min
De Buno Hats problem 2 - Differentiation – Tralo story
Atopic Dermatitis Team
Atopic Dermatitis
Atopic Dermatitis Plenary
01-14
11:00
40min
De Buno Hats problem 3 - Early use scheme (Networking Hall)
Atopic Dermatitis Team
Atopic Dermatitis
Atopic Dermatitis Breakouts
01-14
11:40
10min
Conclusions & Outputs
Atopic Dermatitis Team
Atopic Dermatitis
Atopic Dermatitis Plenary
01-14
11:50
10min
Wrap up and close
Atopic Dermatitis Team
Atopic Dermatitis
Atopic Dermatitis Plenary